Ashihara Karate Organizații zilele noastre

Este un stil de karate de obicei definit prin tipul de kata, care se practică. Deci, dacă exercițiu Kyokushin kata, practici stilul Kyokushin, iar dacă, spre exemplu, exercițiu Goju-ryu kata, practici stilul Goju-ryu și așa mai departe.

În afară de problema de stil, aceste stiluri sunt organizate în diferite organizații. Este bine cunoscut faptul că există multe organizații kyokushin diferite, și că există multe organizații Goju-Ryu diferite. Acest lucru este valabil și pentru Shotokan, Wado Ryu-, Shito Ryu-și toate celelalte stiluri majore și bine răspândit karate.

Fiecare dintre aceste organizații este de drept în modul în care acestea există, și toate funcționează cu o listă de virtuți lor specifice. Acest lucru este valabil și pentru Ashihara Karate.

Mai jos sunt enumerate o serie de organizații internaționale care predau Ashihara kata existent:

  • Enshin Karate cu bază în Denver, Statele Unite ale Americii
  • Josui Organizația Internațională Karate cu bază în Matsuyama, Japonia
  • Ashihara Karate Organizația Internațională (AIKO), cu bază în Zuidlaren, Olanda
  • International Ashihara Karate Association (Iaka), cu bază în St. Petersburg, Rusia
  • Ashihara Karate International (AKI), cu bază în Cape Town, Africa de Sud
  • Ashihara Budokai cu bază în Moscova, Rusia
  • Organizația Karate New International (NIKO), cu bază în Matsuyama, Japonia
  • TSG – Ashihara Karate International cu bază în Suedia
  • Ashihara Karate Fudoshinryu cu bază în Singapore

Ar putea fi foarte bine mai multe organizații internaționale care operează cu Ashihara Karate a. Cititorii sunt, prin urmare, bun venit pentru a informa cu privire la orice adăugiri la această listă prin trimiterea unui e-mail la sabaki@sabaki.dk

Eu sunt cel mai familiarizat cu Organizația Internațională de Karate Josui condus de Kancho Hiroshi Harada de Matsuyama, Japonia. Kancho Harada a fost servind ca instructor la Honbu Niko în Matsuyama pentru întârzierea Kancho Ashihara, Hideyuki din 1987 – 1991.

În Kancho Ashihara, Hideyuki crește bolnav de boala fatala ALS, Kancho Harada a fost de la 1992 la promovat instructor șef pentru NIKO cu responsabilitatea de a trece cu vederea toate aspectele NIKO și se ocupă de toate corespondența între Honbu și sucursale naționale, precum și de peste mări. Prin moartea lui Kancho

Ashihara, Hideyuki în 1995, Kancho Harada a avut grijă de toate detaliile practice ale trecerii la noua oră, precum și organizarea a continua. Kancho Harada a scris, de asemenea, Biografia lui Kancho Ashihara, Hideyuki “Cuvântul Vieții”, și Kancho Harada continuat ca instructor șef pentru NIKO de 3 ani mai mult. După cum a devenit tot mai clar că viziunile de regretatul Kancho Ashihara, Hideyuki pentru viitor nu poate fi realizat în noile condiții, Kancho Harada demisionat de la NIKO în 1998, pentru a forma propria organizație, Josui.

Combinația de inspirație de regretatul Kancho Ashihara, Hideyuki și viziunile și forța de muncă neobosită de Kancho Harada sa dovedit a fi foarte bun. În zona Matsuyama singur, Josui este acum funcționează cu 22 de dojo-uri. Ei s-au extins la alte regiuni ale Japoniei și cele mai noi doi ani, de asemenea, plecat internațional.

Printre activele Josui Organizația Internațională Karate este:

Cunoștințe solide de toate avansat kata Ashihara, cum ar fi seria de Goshin, Buki și Enshin.

Nu există profit. Nu există astfel de lucruri ca semnarea comisioane sau taxe anuale.

Josui asigură accesul la turnee în Japonia pentru toți membrii săi, de asemenea, de peste mări. Acesta este un vis viață pentru mulți sportivi ambițioase.

Kancho Harada vorbește și scrie limba engleză. Toate informatiile vor fi răspuns rapid.

Liderul Josui, Kancho Harada, trăiește o viață liniștită și sănătoasă de familie, astfel servește ca un bun model pentru tinerele talente.

Kancho Hiroshi Harada se poate ajunge la: hiryu@cnc.e-catv.ne.jp

OSU, Shihan Jens Bjerrekaer, Viborg Karate School, Danemarca